#79 Hogy kerül a specialty kávé Alejandro brazil farmjáról a Rumbach Sebestyén utcába?

Egy korábbi epizódban már boncolgattuk a kávé ökonómiáját, de mivel akkor mi nem értettünk hozzá, most szereztünk nektek valakit, aki ért. Vendégünk Peics Kitti, aki többször járt már kávéültetvényen, ismeri a szakma csínját-bínját. Elmeséli az utat a kávébabtól a norvég elosztón keresztül egészen a csészéig.

Epizód letöltése (mp3)

Photo by Math on Unsplash

Címkék: , , , , , , , , ,

Előző adás:

Következő adás:


Ha tetszik amit csinálunk, kérjük kövess és értékelj minket az általad használt podcast alkalmazásban, valamint mondd el ismerőseidnek is, hogy hallgatsz minket! Köszi!

Köszönjük a támogatást!

Audio Technika

Hozzánk szólnál?

Ha hozzászólnál az adáshoz, vagy bármilyen témával kapcsolatban véleményed van, hagyj nekünk üzenetet, amit bejátszhatunk majd az adásban, és reagálunk is rá!

Hagyj hangüzenetet!

Ha csak e-mailt írnál, azt is megteheted: info@balful.hu

Az adásban kezelünk egy virtuális portfóliót. Ha szeretnéd, hogy az általad ajánlott, amerikai piacon elérhető részvényt is tegyünk a portfólióba, tudasd velünk, és az adásban megbeszéljük!

Figyelem! Ez egy játék portfólió, nem pedig befektetési ajánlat. Mindenkit óva intünk attól, hogy ezeket a papírokat valódi pénzen megvásárolja csak azért, mert szerintünk az jó ötlet.