Hallgatói kérdőív

Több mint egy éve csináljuk már, ennek mérlege heti 2-300 hallgató, és néhány száz követő a különböző podcast platformokon. Alapvetően hobbi projektről van szó, és csak a szabadidőnket áldozzuk rá, mégis agyalunk rajta, merre menjünk tovább, mik legyenek a húzó témák, és min lenne érdemes változtatni. Ebben kérjük most a segítségeteket, ezzel a kérőívvel.

Ha tetszik amit csinálunk, kérjük kövess és értékelj minket az általad használt podcast alkalmazásban, valamint mondd el ismerőseidnek is, hogy hallgatsz minket! Köszi!

Köszönjük a támogatást!

Audio Technika

Hozzánk szólnál?

Ha hozzászólnál az adáshoz, vagy bármilyen témával kapcsolatban véleményed van, hagyj nekünk üzenetet, amit bejátszhatunk majd az adásban, és reagálunk is rá!

Hagyj hangüzenetet!

Ha csak e-mailt írnál, azt is megteheted: info@balful.hu

Az adásban kezelünk egy virtuális portfóliót. Ha szeretnéd, hogy az általad ajánlott, amerikai piacon elérhető részvényt is tegyünk a portfólióba, tudasd velünk, és az adásban megbeszéljük!

Figyelem! Ez egy játék portfólió, nem pedig befektetési ajánlat. Mindenkit óva intünk attól, hogy ezeket a papírokat valódi pénzen megvásárolja csak azért, mert szerintünk az jó ötlet.