BalFund virtuális portfolió

Az egyik epizódunkban merült fel az ötlet, hogy indítunk egy virtuális befektetési alapot, amiben saját, és hallgatóink ötleteit kereskedjük le – persze csak játékpénzzel.

Az “alap” 2019. szeptember 24-én indult, célunk az S&P500 index felülteljesítése, de legalábbis a minnél nagyobb virtuális profit elérése.

Fontos kiemelnünk, hogy egyikünk sem rendelkezik jogosítvánnyal, vagy képesítéssel semmilyen pénzügyi tanácsadói tevékenység végzésére. Ezek kizárólag a saját ötleteink, és mindenkit szeretnénk lebeszélni arról, hogy saját pénzét kockára téve lekövesse ezeket az ügyleteket. Ne csináljatok hülyeséget, simán benne van, hogy veszteséget termelünk, ez csak egy játék!

A portfolió aktuális állapotát és teljesítményét itt találjátok.

Jelenleg technikai okokból csak az amerikai piacon elérhető papírok megvásárlására van lehetőség, és sajnos azok közül sem mindenre. Az investfly rendszere okán van ez a limitáció, reméljük a jövőben megszűnik.

Ha lenne bármilyen kereskedési ötleted a fentiek tükrében, itt lent, a komment szekcióban örömmel vesszük, ha megosztod velünk.


Ha tetszik amit csinálunk, kérjük kövess és értékelj minket az általad használt podcast alkalmazásban, valamint mondd el ismerőseidnek is, hogy hallgatsz minket! Köszi!

Köszönjük a támogatást!

Audio Technika

Hozzánk szólnál?

Ha hozzászólnál az adáshoz, vagy bármilyen témával kapcsolatban véleményed van, hagyj nekünk üzenetet, amit bejátszhatunk majd az adásban, és reagálunk is rá!

Hagyj hangüzenetet!

Ha csak e-mailt írnál, azt is megteheted: info@balful.hu

Az adásban kezelünk egy virtuális portfóliót. Ha szeretnéd, hogy az általad ajánlott, amerikai piacon elérhető részvényt is tegyünk a portfólióba, tudasd velünk, és az adásban megbeszéljük!

Figyelem! Ez egy játék portfólió, nem pedig befektetési ajánlat. Mindenkit óva intünk attól, hogy ezeket a papírokat valódi pénzen megvásárolja csak azért, mert szerintünk az jó ötlet.